top of page

In augustus 2023 trekken deze enthousiaste ingenieurs naar Malawi voor Chabwino!

Bijgewerkt op: 20 jun. 2023Wij (Bram, David, Hanne & Manon) hebben veel zin om dit jaar te werken aan ons Humasol-project in samenwerking met de Belgische vzw Chabwino. Deze zomer hebben we de mogelijkheid om het prachtige land Malawi te verkennen en 9 kleine dorpjes te helpen met het installeren van zonnepanelen en het bouwen van kookfornuizen.

Daarnaast hebben we ook de vrijheid om aan enkele andere zijprojecten te werken zoals het creëren van een economische en circulaire mindset, minder afhankelijk worden van kunstmest, de voedseldiversificatie vergroten en het gebrek aan vrijetijdsbesteding voor jonge Malawiërs. Als een divers team van 4 personen met verschillende achtergronden hopen we een meerwaarde te creëren voor de lokale bevolking en samen met hen dit project tot een goed einde te brengen.

Na een eerste contact met onze lokale partner die zeer ondersteunend en flexibel is, zijn we verheugd om het project te starten en bij te dragen aan Chabwino's inzet voor duurzame ontwikkeling voor de armsten in Malawi!

Comments


bottom of page