Steun Chabwino via Trooper!

Bijgewerkt: 12 dec 2018

Chabwino VZW is geregistreerd bij Trooper.be, Trooper is een online platform waardoor verenigingen een extra centje kunnen verdienen. Trooper werkt samen met o.a. Lidl, Zalando, Decathlon, Booking.com, Coolbue, Collect & Co....(meer info over de partnerschappen vind je hier)

Als u uw aankopen online doet, krijgen wij een percent op de aankoopsom zonder dat jij als aankoper een cent meer betaalt!  

Het enige wat je moet doen is via Trooper aankopen doen en onze vzw aanduiden vooraleer je iets bestelt. Dus: denk even aan ons als je de volgende keer online shopt! Alvast bedankt!


Recente blogposts

Alles weergeven

Goedkeuring projectvoorstellen 2020

Met enige trots kunnen we melden dat de deputatie van de Provincie Oost Vlaanderen ons lijvig projectvoorstel ‘Energie voor een duurzame toekomst in Zomba’ goedkeurde. Dit gebeurde na grondige evaluat

Even voorstellen >

Chabwino betekent "van het goede, gaan voor het goede". We zijn een enthousiaste vzw die zich inzet voor duurzame ontwikkeling in Malawi.

In 9 dorpen in de buurt van Zomba voorzien we onderwijs, landbouwondersteuning, irrigatie en verbeterde watervoorziening, verhoging van de voedselzekerheid en aandacht voor gezondheidszorg.

De eerste steen van dit project werd gelegd in 2010, toen onder de naam van NonProfitBelgium vzw.

  • mail-icon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Met de steun van >

© 2021 Chabwino vzw